Bloemkoolcouscous met maïs
bewaar
bewaar

Bloemkoolcouscous met maïs

Heerlijk zomers gerecht met maïs en bloemkool.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verdeel de bloemkool in roosjes. Maal in een keukenmachine fijn tot de bloemkool op couscous lijkt. Doe in een schaal en meng met de citroenolijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout.

Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta. Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken. Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de couscous en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolcouscous met maïs

Heerlijk zomers gerecht met maïs en bloemkool.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig