Bloemkoolcouscous met maïs
Heerlijk zomers gerecht met maïs en bloemkool.
Aan de slag
Verdeel de bloemkool in roosjes. Maal in een keukenmachine fijn tot de bloemkool op couscous lijkt. Doe in een schaal en meng met de citroenolijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout.
Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta. Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken. Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de couscous en serveer.
Bloemkoolcouscous met maïs
Heerlijk zomers gerecht met maïs en bloemkool.
hoofdgerecht
null personen
300 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de bloemkool in roosjes. Maal in een keukenmachine fijn tot de bloemkool op couscous lijkt. Doe in een schaal en meng met de citroenolijfolie, kerrie, gemalen komijn, peper en eventueel zout.
Snijd de blaadjes van de verse munt fijn en verkruimel de Griekse feta. Snijd de verse minitomaatjes in partjes en laat de crispy maïs uitlekken. Meng de tomaat, maïs, Taggia-olijven, munt en feta door de couscous en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kleine bloemkool
2 el olijfolie citroen
½ tl kerriepoeder
½ tl gemalen komijn
360 g snoepgroente tomatenmix
300 g mais in blik
15 g verse munt
200 g Griekse feta
½ potje Taggia-olijven
Dit heb je nodig
keukenmachine