Andijviestoof
bewaar
bewaar

Andijviestoof

Andijvie met een zomers tintje.

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Verhit 1 el van de olie uit het potje tomaten in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de prei toe en bak 1 min. mee. Voeg de andijvie toe en bak 3 min. Doe de crème fraîche en 100 ml water erbij. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Stoof met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur.

Verdeel de tomaat en croutons over de andijviestoof en schaaf de kaas erover. Verhit 3 el tomatenolie in een koekenpan en bak de rozemarijn en het brood in 4 min. op middelhoog vuur krokant. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten in stukken. Snijd het brood in kleine stukjes.

combinatietipLekker met Toscaanse worstjes en gekruide krieltjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Andijviestoof

Andijvie met een zomers tintje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig