Aardbeien-kwarktrifle
Een snel nagerecht in een mooi jasje.
Aan de slag
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer in de lengte. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Roer het merg en de poedersuiker door de kwark. Verkruimel de muffins en verdeel over de bodem van de jampotjes.
Verdeel de kwark en aardbeien over de potjes. Garneer met poedersuiker.
Vanillestokjes verwerken
Instructievideo - 00:48 min.
Aardbeien-kwarktrifle
Een snel nagerecht in een mooi jasje.
nagerecht
null personen
335 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en halveer in de lengte. Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Roer het merg en de poedersuiker door de kwark. Verkruimel de muffins en verdeel over de bodem van de jampotjes.
Verdeel de kwark en aardbeien over de potjes. Garneer met poedersuiker.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g aardbeien
1 vanillestokje
3½ el poedersuiker
500 g volle Franse kwark
120 g petits muffins chocolats
Dit heb je nodig
jampotten