Lentestamp met ijsbergsla, paprika en tofugehakt
bewaar
bewaar

Lentestamp met ijsbergsla, paprika en tofugehakt

Deze stamppot met frisse ijsbergsla is perfect voor het voorjaar.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

Halveer ondertussen de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snipper de uien.

Verhit de helft van de boter in een koekenpan en bak de ui 3 min. Voeg de paprika, paprikapoeder en het roerbakgehakt toe en bak 5 min. mee.

Snijd ondertussen de ijsbergsla in reepjes. Verhit de melk in een steelpan.

Stamp de aardappelen met de melk en de rest van de boter met de pureestamper tot een grove puree. Schep het paprika-gehaktmengsel en de ijsbergsla erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.

bereidingstipJe kunt dit gerecht helemaal maken met biologische ingrediënten.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lentestamp met ijsbergsla, paprika en tofugehakt

Deze stamppot met frisse ijsbergsla is perfect voor het voorjaar.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig