Clubsandwich met omelet, Parmezaan en verse kruiden
Deze clubsandwich móet je echt geproefd hebben!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. uit. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat 1 el bakvet achter in de pan.
Rasp de Parmezaanse kaas. Snijd de blaadjes van de peterselie en de bieslook fijn.
Klop de eieren los met de melk en roer de kaas, kruiden en peper erdoor. Verhit het bakvet van het spek in de pan. Schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan laat de omelet 5 min. op laag vuur garen.
Rooster ondertussen het brood in een broodrooster. Besmeer het brood aan 1 kant met de mayonaise. Beleg 8 sneetjes met een blaadje sla.
Snijd de tomaten in plakjes. Verdeel de tomaat over 4 sneetjes met sla en verdeel het uitgebakken spek erover. Leg hierop een sneetje brood met sla.
Snijd de omelet in 4 kwarten. Leg op de sla en bestrooi met wat tuinkers.
Leg de sneetjes brood met de mayonaise naar beneden erop, steek de satéprikkers erin en snijd het brood voorzichtig schuin door. Verdeel over 4 borden en garneer met de chips.
Clubsandwich met omelet, Parmezaan en verse kruiden
Deze clubsandwich móet je echt geproefd hebben!
null personen
785 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het spek in 5 min. uit. Neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Laat 1 el bakvet achter in de pan.
Rasp de Parmezaanse kaas. Snijd de blaadjes van de peterselie en de bieslook fijn.
Klop de eieren los met de melk en roer de kaas, kruiden en peper erdoor. Verhit het bakvet van het spek in de pan. Schenk het eimengsel erbij en roer door. Doe de deksel op de pan laat de omelet 5 min. op laag vuur garen.
Rooster ondertussen het brood in een broodrooster. Besmeer het brood aan 1 kant met de mayonaise. Beleg 8 sneetjes met een blaadje sla.
Snijd de tomaten in plakjes. Verdeel de tomaat over 4 sneetjes met sla en verdeel het uitgebakken spek erover. Leg hierop een sneetje brood met sla.
Snijd de omelet in 4 kwarten. Leg op de sla en bestrooi met wat tuinkers.
Leg de sneetjes brood met de mayonaise naar beneden erop, steek de satéprikkers erin en snijd het brood voorzichtig schuin door. Verdeel over 4 borden en garneer met de chips.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 plakjes ontbijtspek
75 g Parmigiano Reggiano
6 takjes verse peterselie
½ pot bieslookplantje
4 middelgrote eieren
50 ml halfvolle melk
12 sneetjes boeren witbrood
6 el mayonaise
8 blaadjes krop ijsbergsla
4 tomaten
1 bakje tuinkers
50 g naturel chips
Dit heb je nodig
broodrooster
satéprikkers