Gekookte kwarteleitjes met 2 dipjes
bewaar
bewaar

Gekookte kwarteleitjes met 2 dipjes

Het ultieme paashapje, en dat met twee heerlijke dipjes.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesamzaad, de paprikapoeder en komijn 3 min. op middelhoog vuur. Laat iets afkoelen op een bord en doe met de amandelen in de keukenmachine of vijzel. Maal tot grof kruim.

Kook ondertussen de kwarteleitjes 3 min. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.

Meng voor de cocktailsaus de mayonaise, ketchup, worcestershiresauce en het citroensap. Serveer samen met het noten-specerijenmengsel als dipjes bij de kwarteleitjes.

bewaartipJe kunt dit recept een dag van tevoren maken. Bewaar de cocktailsaus en de ongepelde eitjes afgedekt in de koelkast. Bewaar de noten-specerijenmix in een luchtdicht afgesloten bakje buiten de koelkast.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gekookte kwarteleitjes met 2 dipjes

Het ultieme paashapje, en dat met twee heerlijke dipjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig