Schelvis in korma met gele rijst
Verrassend: zachte schelvis in een kruidige Indiase curry.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en prei 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten, korma en vissaus toe en verwarm 4 min. op laag vuur. Roer regelmatig
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de noten fijn.
Leg de schelvis in de saus en laat in 3 min. op laag vuur garen.
Schep de bosui en cashewnoten door de rijst en serveer met de korma.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Schelvis in korma met gele rijst
Verrassend: zachte schelvis in een kruidige Indiase curry.
hoofdgerecht
null personen
790 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en prei 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten, korma en vissaus toe en verwarm 4 min. op laag vuur. Roer regelmatig
Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de noten fijn.
Leg de schelvis in de saus en laat in 3 min. op laag vuur garen.
Schep de bosui en cashewnoten door de rijst en serveer met de korma.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
325 g gele rijst
2 tenen knoflook
1 el arachideolie
300 g gesneden prei
450 g diepvries tuinerwten
450 g Patak's kormasaus
1 el vissaus
3 bosuien
50 g gezouten cashewnoten
300 g verse schelvis