Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd
Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het partje peer in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes op de snee brood en verdeel de kaas erover.
Leg de boterham ca. 5 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.
Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd
Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!
null porties
165 kcal
5 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het partje peer in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes op de snee brood en verdeel de kaas erover.
Leg de boterham ca. 5 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.
bereidingstip:
algemeen:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 partje Conference handpeer
1 snee bruinbrood
2 plakjes jonge kaas