Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd
bewaar
bewaar

Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd

Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!

5 min. bereiden / 5 min. oventijd

3 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd het partje peer in zo dun mogelijke plakjes. Leg de plakjes op de snee brood en verdeel de kaas erover.

Leg de boterham ca. 5 min. in de oven totdat de kaas gesmolten is. Laat een beetje afkoelen en snijd in kleine stukjes.

bereidingstipGeen oven? De kaas kun je ook zonder oven laten smelten. Verhit een pan zonder olie of boter en bak de boterham in een pan met deksel totdat de kaas begint te smelten.
algemeenBron: Opperdepop 2006, Albert Heijn
variatietipJe kunt in plaats van peer ook plakjes banaan of flinterdunne plakjes appel gebruiken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: boterham met peer en kaas 7-9 mnd

Door de kaas te smelten, valt het beleg niet snel van de boterham. Lekker én handig dus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig