Broccolipuree & stroganoffballetjes
bewaar
bewaar

Broccolipuree & stroganoffballetjes

Het lekkerste gerecht uit de Russische keuken maak je nu supersnel zelf!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd het kapje van de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes op hoog vuur in 1 min. rondom bruin. Voeg de paprika toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Meng het zakje stroganoffsaus met het koude water. Schenk bij de gehaktballetjes. Laat de balletjes in de stroganoffsaus 6 min. op laag vuur stoven. Roer regelmatig.

Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Halveer eventuele grote broccoliroosjes en kook de broccoli in 5 min. beetgaar. Giet af en stamp de roosjes grof met de pureestamper. Schep de aardappelpuree en olijven erdoor. Breng op smaak met peper.

Serveer de broccolipuree met de balletjes in stroganoffsaus.

combinatietipLekker met fijngesneden peterselie.
variatietipDagje zonder vlees? Vervang de gehaktballetjes door vegetarische groenteballetjes.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broccolipuree & stroganoffballetjes

Het lekkerste gerecht uit de Russische keuken maak je nu supersnel zelf!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig