Appelflappen met sinaasappelmarmelade
bewaar
bewaar

Appelflappen met sinaasappelmarmelade

Net even anders dan de basic appelflappen. Laat je verrassen door deze smaakvolle traktatie.

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Laat het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat ontdooien.

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de appel met de marmelade. Verdeel het appelmengsel over de plakjes bladerdeeg, maar houd de randen vrij.

Bestrijk de randen met een beetje water en vouw het bladerdeeg diagonaal over de vulling. Druk met de tanden van een vork de randen aan.

Meng de suiker met de kaneel. Klop het ei los en bestrijk de appelflappen ermee. Bestrooi met de kaneelsuiker.

Bak de appelflappen in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

Bakken met bladerdeeg

Instructievideo - 02:21 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appelflappen met sinaasappelmarmelade

Net even anders dan de basic appelflappen. Laat je verrassen door deze smaakvolle traktatie.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig