Bimi met spek en tijm
Bimi in plaatst van haricots verts in spek. Een leuke afwisseling als feestelijk bijgerecht.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de bimi in 2 min. beetgaar. Giet af, doe in een vergiet en spoel koud onder stromend water.
Omwikkel steeds 3 à 4 struikjes bimi met 1 plakje spek en leg in de ovenschaal. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel met de olie over de bimi.
Bak de bimi met spek ca. 8 min. in het midden van de oven.
Bimi met spek en tijm
Bimi in plaatst van haricots verts in spek. Een leuke afwisseling als feestelijk bijgerecht.
bijgerecht
null porties
45 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de bimi in 2 min. beetgaar. Giet af, doe in een vergiet en spoel koud onder stromend water.
Omwikkel steeds 3 à 4 struikjes bimi met 1 plakje spek en leg in de ovenschaal. Ris de blaadjes van de takjes tijm en verdeel met de olie over de bimi.
Bak de bimi met spek ca. 8 min. in het midden van de oven.
combinatietip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g bimi
150 g Zeeuws spek
3 takjes verse tijm
1 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 30 cm)