Varkenshaasyakitori
Varkensvlees op z'n Japans: met heerlijke hoisinsaus en sesamzaad.
Aan de slag
Verhit in elk gourmetpannetje 1 tl olie. Verdeel de helft van de roerbakmix over de pannetjes en roerbak 5 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes en houd warm. Herhaal met de rest van de roerbakmix.
Halveer ondertussen de stukjes varkenshaas en bak in ca. 9 min. bruin en gaar op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig.
Verdeel de hoisinsaus over de groente en bestrooi met het sesamzaad. Serveer de varkenshaas met de groente.
Varkenshaasyakitori
Varkensvlees op z'n Japans: met heerlijke hoisinsaus en sesamzaad.
bijgerecht
null personen
130 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit in elk gourmetpannetje 1 tl olie. Verdeel de helft van de roerbakmix over de pannetjes en roerbak 5 min. Schep regelmatig om. Neem uit de pannetjes en houd warm. Herhaal met de rest van de roerbakmix.
Halveer ondertussen de stukjes varkenshaas en bak in ca. 9 min. bruin en gaar op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig.
Verdeel de hoisinsaus over de groente en bestrooi met het sesamzaad. Serveer de varkenshaas met de groente.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 el zonnebloemolie
250 g Chinese roerbakmix
180 g minivarkenshaas yakitori
2 el hoisinsaus
2 el sesamzaad
Dit heb je nodig
gourmetstel