Driekleurenbloemkool
Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.
15 min. bereiden
4 ingrediënten
Aan de slag
Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.
Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.
Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.
Driekleurenbloemkool
Een waar groentefeest: driekleurenbloemkool met een tomatendip.
bijgerecht
null personen
15 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de groente in kleine roosjes, kook in 4 min. in kokend water beetgaar en giet af. Spoel onder koud stromend water en verdeel over een schaal.
Meng ondertussen de crème fraîche en ketchup in een kom. Snijd de bieslook fijn en bestrooi de tomatendip ermee.
Gril de groente 3 min. op de plaat van het gourmetstel. Keer regelmatig. Serveer met de tomatendip.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pakket minigroente koolmix
125 ml crème fraîche
4 el tomatenketchup
1 el verse bieslook