Kaasplank met vijgenbrood
Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes!
Aan de slag
Snijd het basilicum en de cranberry’s heel fijn. Meng met de olie en breng op smaak met peper. Dep de mozzarella droog en steek in elk bolletje een amandel. Rol de bolletjes door het basilicum-cranberrymengsel en druk goed aan.
Serveer met de andere kazen en het vijgenbrood.
Kaasplank met vijgenbrood
Met kaas en vijgenbrood wordt je vegetarische borrel gegarandeerd een succes!
null personen
225 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het basilicum en de cranberry’s heel fijn. Meng met de olie en breng op smaak met peper. Dep de mozzarella droog en steek in elk bolletje een amandel. Rol de bolletjes door het basilicum-cranberrymengsel en druk goed aan.
Serveer met de andere kazen en het vijgenbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
15 g diepvries basilicum
50 g verse cranberry's
1 el extra vierge olijfolie
150 g minimozzarella
20 ovenroasted amandelen
215 g gevulde brie met zwarte truffel
1 pot Stilton in jar
150 g emmentaler
200 g vijgenbrood