Selderijsalade met citroen-yoghurtdressing
De drie soorten selderij maken deze salade extra bijzonder.
Aan de slag
Schil de knolselderij en rasp in de keukenmachine tot lucifers. Doe in een kom. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en voeg toe.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de yoghurt met het rasp, 2 el citroensap en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de selderij fijn. Meng de dressing en de selderij door de knol- en bleekselderij. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.
Knolselderij snijden
Instructievideo - 00:44 min.
Selderijsalade met citroen-yoghurtdressing
De drie soorten selderij maken deze salade extra bijzonder.
bijgerecht
null personen
195 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de knolselderij en rasp in de keukenmachine tot lucifers. Doe in een kom. Snijd de bleekselderij in dunne boogjes en voeg toe.
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Meng de yoghurt met het rasp, 2 el citroensap en de mayonaise tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de selderij fijn. Meng de dressing en de selderij door de knol- en bleekselderij. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de salade op een schaal en bestrooi met de cranberry’s.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g knolselderij
6 stengels bleekselderij
1 citroen
4 el Griekse yoghurt
2 el mayonaise
40 g verse selderij
50 g gedroogde cranberry's