Gehaktschotel met roomkaaspuree
bewaar
bewaar

Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Meng de sperziebonen en pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het mengsel in de ingevette ovenschaal.

Meng de aardappelpuree met de roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Zet de ovenschotel ca. 20 min. in het midden van de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktschotel met roomkaaspuree

Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig