Gehaktschotel met roomkaaspuree
Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Meng de sperziebonen en pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het mengsel in de ingevette ovenschaal.
Meng de aardappelpuree met de roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Zet de ovenschotel ca. 20 min. in het midden van de oven.
Gehaktschotel met roomkaaspuree
Kruidig gehakt onder een smeuïge laag roomkaaspuree.
hoofdgerecht
null personen
660 kcal
15 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 3 min. op hoog vuur. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Meng de sperziebonen en pesto door het gehakt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep het mengsel in de ingevette ovenschaal.
Meng de aardappelpuree met de roomkaas. Verdeel over het gehakt-sperziebonenmengsel. Zet de ovenschotel ca. 20 min. in het midden van de oven.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 el traditionele olijfolie
300 g half-om-halfgehakt
450 g diepvries sperziebonen
95 g rode pesto
800 g verse aardappelpuree
150 g verse roomkaas met kruiden
Dit heb je nodig
ovenschaal (Ø 25 cm)