Gehaktschotel met knoflook-citroendressing
bewaar
bewaar

Gehaktschotel met knoflook-citroendressing

25 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Uien en knoflook pellen en fijnsnipperen. Pepers halveren, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. Munt in reepjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Citroen uitpersen. Ui, knoflook, peperreepjes, munt en bosui mengen. Dressing roeren van citroensap, vissaus en 3 eetlepels olie met citroen.

In wok 3 eetlepels olie met citroen verhitten. Gehakt in ca. 6 minuten rul en gaar bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Van vuur af dressing erdoor scheppen, direct serveren. Lekker met mihoen of rijst en rauwkost van sperziebonen, spitskool en taugé.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehaktschotel met knoflook-citroendressing

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig