Noedels met palmkool en mango-kipspiesjes
bewaar
bewaar

Noedels met palmkool en mango-kipspiesjes

Dit oude koolras uit Italië smaakt iets pittiger dan 'onze' boerenkool. Het proeven waard!

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat uitlekken. Verwijder de harde nerven uit de koolbladeren en snijd de kool in reepjes van 2½ cm. Snijd de bospeen in schuine plakjes van ½ cm. Snijd de knoflook fijn.

Meng de kip, curry, 1½ el olie, peper en eventueel zout in een kom. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes van de pit. Rijg de mango en kip om en om aan de satéprikkers. Verhit de grillpan en gril de mango-kipspiesjes 10 min. rondom. Keer regelmatig.

Verhit ondertussen 3 el olie in een wok en roerbak de kool, bospeen, knoflook, peper en eventueel zout 5 min. Doe de mie, de rest van de olie, de sojasaus en het sesamzaad erbij in de wok en bak 3 min. Serveer de noedels met de mango-kipspiesjes.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Noedels met palmkool en mango-kipspiesjes

Dit oude koolras uit Italië smaakt iets pittiger dan 'onze' boerenkool. Het proeven waard!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig