Viskoekjes met rijst, paksoi en chilisaus
bewaar
bewaar

Viskoekjes met rijst, paksoi en chilisaus

Met een keukenmachine zijn deze viskoekjes zo klaar, en de currypasta geeft ze extra smaak.

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat tot gebruik met de deksel op de pan staan.

Snijd ondertussen de kabeljauw in stukken en doe in de keukenmachine. Voeg de helft van de currypasta, het ei en de maizena toe. Maal in 1 min. tot een grof mengsel. Vorm er 3 balletjes per persoon ter grootte van een flinke walnoot van en druk ze plat tot koekjes van 1 cm dik.

Verhit ⅔ van de olie in een ruime koekenpan en bak de viskoekjes in 6 min. goudbruin en gaar. Keer halverwege.

Snijd de paksoi in stukjes. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en roerbak de paksoi 2 min. met de rest van de currypasta.

Serveer de viskoekjes met de chilisaus, rijst en paksoi.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Viskoekjes met rijst, paksoi en chilisaus

Met een keukenmachine zijn deze viskoekjes zo klaar, en de currypasta geeft ze extra smaak.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig