Snelle minestrone
Snelle variant op de bekende Italiaanse soep. Met spinazie en Pecorino Romano.
Aan de slag
Breng de inhoud van het pakje groentesoep met het water in een soeppan aan de kook. Halveer ondertussen de aspergetips. Doe de cannellinibonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg de aspergetips, cannellinibonen, tuinkruidensoepgroente en vermicelli toe aan de soep. Breng al roerend aan de kook en laat 7 min. op middelhoog vuur garen.
Snijd ondertussen de spinazie grof en schaaf de kaas. Voeg de spinazie toe aan de soep en laat iets slinken. Verdeel de soep over de kommen en bestrooi met de kaas.
Snelle minestrone
Snelle variant op de bekende Italiaanse soep. Met spinazie en Pecorino Romano.
hoofdgerecht
null personen
245 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng de inhoud van het pakje groentesoep met het water in een soeppan aan de kook. Halveer ondertussen de aspergetips. Doe de cannellinibonen in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Voeg de aspergetips, cannellinibonen, tuinkruidensoepgroente en vermicelli toe aan de soep. Breng al roerend aan de kook en laat 7 min. op middelhoog vuur garen.
Snijd ondertussen de spinazie grof en schaaf de kaas. Voeg de spinazie toe aan de soep en laat iets slinken. Verdeel de soep over de kommen en bestrooi met de kaas.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pakje mix voor groentesoep
1½ l kraanwater
100 g groene aspergetips
400 g cannellinibonen in blik
150 g tuinkruiden soepgroente
100 g vermicelli
300 g spinazie (gewassen)
50 g Pecorino Romano
Dit heb je nodig
soepkommen