Gewokte hoisinvarkenshaas
bewaar
bewaar

Gewokte hoisinvarkenshaas

Aardappel en broccoli gaan goed samen met deze woksaus.

15 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de helft van de olie in een wok en bak de aardappelpartjes op middelhoog vuur in 10-12 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen de varkenshaas in plakjes van ½ cm dik. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de varkenshaas in 4 min. bruin en gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 2 min.

Snijd ondertussen de broccoli in kleine roosjes. Breng een pan water aan de kook en kook de roosjes 4 min. Giet af. Hak de katjang pedis grof. Serveer de aardappelpartjes met de broccoli, varkenshaas en saus. Bestrooi met de katjang pedis.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gewokte hoisinvarkenshaas

Aardappel en broccoli gaan goed samen met deze woksaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig