Pittige wings met coleslaw
bewaar
bewaar

Pittige wings met coleslaw

Dagje USA: kippenvleugels en gepofte aardappel. De coleslaw maakt het compleet.

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

pittig

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in. Meng de helft van de RedHot Wings sauce met de abrikozenjam. Schep de kip erdoor, verdeel over de ovenschaal en laat in 15 min. op kamertemperatuur komen.

Meng ondertussen de kool, rozijnen, mayonaise, de helft van de crème fraîche, de helft van de bieslook, peper en eventueel zout in een kom. Dek af. Meng de rest van de crème fraîche met de rest van de RedHot Wings sauce, dek af en zet met de coleslaw in de koelkast.

Leg de aardappelen elk op een stuk aluminiumfolie en vouw de folie dicht. Pof ca. 45 min. in het midden van de oven. Bak gelijktijdig de kip in ca. 45 min. gaar. Keer de kippenvleugels halverwege.

Snijd de aardappelen in de lengte in, schep er 1 el pittige crème fraîche op en garneer met de rest van de bieslook. Serveer met de kip en coleslaw.

Aardappel poffen

Instructievideo - 01:01 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige wings met coleslaw

Dagje USA: kippenvleugels en gepofte aardappel. De coleslaw maakt het compleet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig