Boeuf bourguignon met rode kool & minikrieltjes
Aan de slag
Schalen boeuf bourguignon na elkaar verwarmen in magnetron, volgens gebruiksaanwijzing. Intussen krieltjes in ca. 8 minuten gaar koken. Rode kool bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn knippen en over krieltjes strooien. Boeuf bourguignon serveren met krieltjes en rode kool.
Boeuf bourguignon met rode kool & minikrieltjes
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schalen boeuf bourguignon na elkaar verwarmen in magnetron, volgens gebruiksaanwijzing. Intussen krieltjes in ca. 8 minuten gaar koken. Rode kool bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Peterselie fijn knippen en over krieltjes strooien. Boeuf bourguignon serveren met krieltjes en rode kool.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 schaaltjes Boeuf Bourguignon
2 zakken minikrieltjes
2 pakken rode kool met appel
½ zakje verse peterselie