Drie-bonenchili
Kidneybonen, kapucijners en bruine bonen spelen de hoofdrol in deze heerlijke eenpansmaaltijd.
Aan de slag
Laat de kidneybonen en kapucijners uitlekken. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt met de chilipoeder in ca. 5 min. rul.
Voeg de soepgroente aan gehakt toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kidneybonen, kapucijners en bonenchotel toe. Verwarm het geheel in ca. 5 min. door en door. Breng op smaak met peper en zout.
Drie-bonenchili
Kidneybonen, kapucijners en bruine bonen spelen de hoofdrol in deze heerlijke eenpansmaaltijd.
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kidneybonen en kapucijners uitlekken. Verhit de olie in een braadpan. Bak het gehakt met de chilipoeder in ca. 5 min. rul.
Voeg de soepgroente aan gehakt toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de kidneybonen, kapucijners en bonenchotel toe. Verwarm het geheel in ca. 5 min. door en door. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g kidneybonen uit blik
720 g kapucijners in pot
3 el zonnebloemolie
400 g rundergehakt
2 tl chilipoeder
250 g verse soepgroente
700 g bonenschotel chili con carne in pot