Kool met sateballetjes
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Gemberwortel schillen en raspen. Balletjes met saus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten en ui fruiten. Kool en gember toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met laos, zout en peper. Mihoen, kool en sateballetjes over vier borden verdelen. Garneren met seroendeng.
Kool met sateballetjes
hoofdgerecht
null personen
950 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Gemberwortel schillen en raspen. Balletjes met saus verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan boter verhitten en ui fruiten. Kool en gember toevoegen en ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met laos, zout en peper. Mihoen, kool en sateballetjes over vier borden verdelen. Garneren met seroendeng.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
2 cm gemberwortel
2 blikjes snackballetjes satehsaus
1 pak mihoen
25 g boter of margarine
2 zakken witte kool
1 theelepel gemalen laos
35 g seroendeng