Soesjestorentjes met choco-karamelsaus
Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord.
Aan de slag
Maak op 4 borden een klein soesjestorentje door 3 soesjes in een driehoek tegen elkaar te leggen en er eentje bovenop te leggen. Snijd de Marsen in stukjes en doe in een steelpan met de melk. Verwarm op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is en er een egale saus is ontstaan. Schenk de saus over de torentjes. Bestrooi met wat poedersuiker.
Soesjestorentjes met choco-karamelsaus
Zo snel en simpel te maken, zo prachtig op je bord.
nagerecht
null personen
325 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Maak op 4 borden een klein soesjestorentje door 3 soesjes in een driehoek tegen elkaar te leggen en er eentje bovenop te leggen. Snijd de Marsen in stukjes en doe in een steelpan met de melk. Verwarm op laag vuur tot de chocolade helemaal gesmolten is en er een egale saus is ontstaan. Schenk de saus over de torentjes. Bestrooi met wat poedersuiker.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
16 diepvries slagroomsoesjes
2 Marsen
2 el volle melk
4 el poedersuiker om te bestuiven