Gevulde cakejes
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de eierdopjes in en bestuif ze met wat bloem. Klop met een mixer de boter, suiker en een mespunt zout. Klop daarna het ei erdoor tot een luchtig beslag ontstaat. Schep vervolgens het zelfrijzend bakmeel erdoor en de melk. Vul de eierdoppen tot de helft met het beslag. Schep in elke eierdop 1 tl lemon curd. Vul de dopjes tot vlak onder de rand met de rest van het beslag. Bak de cakejes in het midden van de oven in 10-15 min. goudbruin en bestrooi ze voor het serveren met poedersuiker.
Gevulde cakejes
nagerecht
null personen
225 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 160 °C. Vet de eierdopjes in en bestuif ze met wat bloem. Klop met een mixer de boter, suiker en een mespunt zout. Klop daarna het ei erdoor tot een luchtig beslag ontstaat. Schep vervolgens het zelfrijzend bakmeel erdoor en de melk. Vul de eierdoppen tot de helft met het beslag. Schep in elke eierdop 1 tl lemon curd. Vul de dopjes tot vlak onder de rand met de rest van het beslag. Bak de cakejes in het midden van de oven in 10-15 min. goudbruin en bestrooi ze voor het serveren met poedersuiker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g zachte boter + boter om in te vetten
0 bloem om te bestuiven
50 g suiker
1 ei
65 g zelfrijzend bakmeel
1 el melk
4 tl lemon curd
0 poedersuiker om te bestrooien
Dit heb je nodig
mixer
4 diepe en ovenvaste eierdoppen