Rijst met snijbonen en kip
bewaar
bewaar

Rijst met snijbonen en kip

Je maakt dit Aziatische wokgerecht zo pittig als je zelf wilt.

20 min. bereiden

licht pittig

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes van 1 x 1 cm.

Verhit ondertussen een wok zonder olie of boter en bak de spekreepjes 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de uisnippers en sambal toe en laat op laag vuur 5 min. zachtjes bakken. Doe de kip erbij en roerbak 3 min. op middelhoog vuur.

Voeg de spitskool toe en roerbak 2 min. op hoog vuur. Voeg de snijbonen toe en roerbak nog 2 min. op hoog vuur.

Meng de rijst, taugé en uitjes erdoor. Breng op smaak met de ketjap.

combinatietipLekker met een gebakken ei, pindasaus en atjar tjampoer.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijst met snijbonen en kip

Je maakt dit Aziatische wokgerecht zo pittig als je zelf wilt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig