Gebakken aardappelen met spek en ui
bewaar
bewaar

Gebakken aardappelen met spek en ui

Spek, ui, tijm en knoflook maken dit aardappelgerecht op en top Frans.

35 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van 1 cm. Verhit de olie in een hapjespan met dikke bodem en bak de aardappelen op middelhoog vuur in 15 min. goudbruin. Schep regelmatig om.

Snijd ondertussen het spek in reepjes en de ui in dunne halve ringen. Voeg het spek, de ui en tijm toe aan de aardappelen. Pers de knoflook erboven. Laat met de deksel schuin op de pan 10 min. op laag vuur meebakken. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

Aardappelen schillen

Instructievideo - 01:08 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken aardappelen met spek en ui

Spek, ui, tijm en knoflook maken dit aardappelgerecht op en top Frans.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig