Wokschotel met puntpaprika en kibbeling
bewaar
bewaar

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling

Puntpaprika op de oosterse toer, samen met sperziebonen en kibbeling.

30 min. bereiden

11 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de gember en snijd zo fijn mogelijk. Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes.

Verhit de olie in een wok en roerbak de sperziebonen 5 min. op hoog vuur. Schenk er na 4 min. 2 el water bij.Voeg de gember en paprika toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Voeg de laatste 2 min. de kibbeling toe.

Meng ondertussen de gembersiroop, azijn, sojasaus, maïzena en 8 el water in een kom. Voeg toe aan de groenten in de wok. Draai het vuur laag en verwarm al roerend 1 min. tot de saus gebonden is. Serveer met de rijst.

combinatietipLekker met dungesneden bosui.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wokschotel met puntpaprika en kibbeling

Puntpaprika op de oosterse toer, samen met sperziebonen en kibbeling.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig