IJsflensjes met bramen-portsaus
Aan de slag
Handje bramen apart houden voor garnering. Rest van bramen met port en suiker in steelpannetje doen. Bramen met vork fijnprakken en dan ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Intussen roomijsflensjes over vier grote borden verdelen en iets laten ontdooien. Warme bramensaus erover schenken, achtergehouden bramen in saus leggen. Garneren met blaadjes kaneelbasilicum of munt. Direct serveren.
IJsflensjes met bramen-portsaus
nagerecht
null personen
285 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Handje bramen apart houden voor garnering. Rest van bramen met port en suiker in steelpannetje doen. Bramen met vork fijnprakken en dan ca. 2 minuten zachtjes verwarmen. Intussen roomijsflensjes over vier grote borden verdelen en iets laten ontdooien. Warme bramensaus erover schenken, achtergehouden bramen in saus leggen. Garneren met blaadjes kaneelbasilicum of munt. Direct serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g bramen
100 ml rode port
50 g witte basterdsuiker
2 pakken roomijsflensjes
½ zakje verse kaneelbasilicum