Tagliatelle met broccolipuree
Aan de slag
Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukken snijden. In pan met bodempje water broccoli in ca. 10 minuten gaar koken en afgieten. Enkele roosjes apart houden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. MonChou en basilicum bij broccoli in pan doen, ca. 2 minuten verwarmen en met staafmixer grof pureren. Amandelschaafsel in droge koekenpan goudbruin roosteren. Pasta over vier borden verdelen. Broccolipuree over pasta scheppen, garneren met achtergehouden broccoliroosjes en amandelschaafsel.
Tagliatelle met broccolipuree
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli in kleine roosjes verdelen, stronk in stukken snijden. In pan met bodempje water broccoli in ca. 10 minuten gaar koken en afgieten. Enkele roosjes apart houden. In pan ruim water met zout aan de kook brengen. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. MonChou en basilicum bij broccoli in pan doen, ca. 2 minuten verwarmen en met staafmixer grof pureren. Amandelschaafsel in droge koekenpan goudbruin roosteren. Pasta over vier borden verdelen. Broccolipuree over pasta scheppen, garneren met achtergehouden broccoliroosjes en amandelschaafsel.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 struikjes broccoli
500 g verse tagliatelle
1 pakje MonChou Pan & Oven
1 zakje verse basilicum
1 zakje amandelschaafsel
Dit heb je nodig
staafmixer