Snijbietsalade met chaource
bewaar
bewaar

Snijbietsalade met chaource

Wat een heerlijke combinatie: aardse snijbiet, friszoete appel, zoute macadamianoten en romige kaas.

35 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Doe de couscous in een kom, schenk het kokende water erover en laat 10 min. wellen. Roer los met een vork en schep in een ruime platte schaal.

Meng de mosterd, azijn en olijfolie tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk en voeg toe aan de dressing.

Halveer de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes (julienne). Snijd de rodekool fijn en meng met de sjalotdressing door de couscous.

Snijd de tuinkers fijn en hak de noten fijn. Schep de noten met de snijbiet door de salade en breng op smaak met peper en eventueel zout. Bestrooi met de tuinkers. Snijd de kaas in royale punten en serveer bij de salade.

serveertipLekker met pain cereales (AH Liefde & Passiebrood).

Julienne snijden

Instructievideo - 00:42 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snijbietsalade met chaource

Wat een heerlijke combinatie: aardse snijbiet, friszoete appel, zoute macadamianoten en romige kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig