Pittige rettichsalade
Aan de slag
Rettich schillen en met scherp mes of kaasschaaf in flinterdunne plakken snijden. Radijs schoonmaken en ook flinterdun snijden. Dressing kloppen van mosterd, olie en azijn en op smaak brengen met honing, zout en peper. Plakjes rettich dakpansgewijs op vier borden rangschikken. Radijsplakjes erover verdelen. Mosterddressing over rettich en radijs druppelen en smaken 20 min. laten intrekken. In droge koekenpan noten kort roosteren en op bord laten afkoelen. Baconreepjes in koekenpan uitbakken. Noten en bacon over salade strooien.
Pittige rettichsalade
voorgerecht
null personen
235 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rettich schillen en met scherp mes of kaasschaaf in flinterdunne plakken snijden. Radijs schoonmaken en ook flinterdun snijden. Dressing kloppen van mosterd, olie en azijn en op smaak brengen met honing, zout en peper. Plakjes rettich dakpansgewijs op vier borden rangschikken. Radijsplakjes erover verdelen. Mosterddressing over rettich en radijs druppelen en smaken 20 min. laten intrekken. In droge koekenpan noten kort roosteren en op bord laten afkoelen. Baconreepjes in koekenpan uitbakken. Noten en bacon over salade strooien.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ rettich
½ bosje radijs
½ eetlepel grove mosterd
2 eetlepels olijfolie extra vierge
1 eetlepel walnootolie
1 eetlepel witte-wijnazijn
½ theelepel vloeibare honing
50 g gezouten macadamianoten
1 plakje bakbacon