Linzensalade met kaasblokjes
bewaar
bewaar

Linzensalade met kaasblokjes

Samen vormen de knapperige ingrediënten onze nieuwe favoriet.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Laat de linzen uitlekken en hak de hazelnoten grof. Snijd de champignons in kwarten.Kook de sugarsnaps 3 min., giet af en spoel koud onder stromend water. Doe de sugarsnaps samen met de linzen en veldsla op een platte schaal. Verhit de grillpan en rooster de noten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Laat de pan op het vuur staan.

Bestrijk de champignons met de olie en gril 6 min. in de pan. Keer regelmatig.Snijd ondertussen de blaadjes van de peterselie fijn.

Schep de champignons, hazelnoten, peterselie en de olie door de linzen. Bestrooi met (versgemalen) peper en verdeel de kaasblokjes erover.

Noten, zaden en pitten roosteren

Instructievideo - 01:19 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzensalade met kaasblokjes

Samen vormen de knapperige ingrediënten onze nieuwe favoriet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig