Linzensalade met kaasblokjes
Samen vormen de knapperige ingrediënten onze nieuwe favoriet.
Aan de slag
Laat de linzen uitlekken en hak de hazelnoten grof. Snijd de champignons in kwarten.Kook de sugarsnaps 3 min., giet af en spoel koud onder stromend water. Doe de sugarsnaps samen met de linzen en veldsla op een platte schaal. Verhit de grillpan en rooster de noten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Laat de pan op het vuur staan.
Bestrijk de champignons met de olie en gril 6 min. in de pan. Keer regelmatig.Snijd ondertussen de blaadjes van de peterselie fijn.
Schep de champignons, hazelnoten, peterselie en de olie door de linzen. Bestrooi met (versgemalen) peper en verdeel de kaasblokjes erover.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Linzensalade met kaasblokjes
Samen vormen de knapperige ingrediënten onze nieuwe favoriet.
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Laat de linzen uitlekken en hak de hazelnoten grof. Snijd de champignons in kwarten.Kook de sugarsnaps 3 min., giet af en spoel koud onder stromend water. Doe de sugarsnaps samen met de linzen en veldsla op een platte schaal. Verhit de grillpan en rooster de noten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Laat de pan op het vuur staan.
Bestrijk de champignons met de olie en gril 6 min. in de pan. Keer regelmatig.Snijd ondertussen de blaadjes van de peterselie fijn.
Schep de champignons, hazelnoten, peterselie en de olie door de linzen. Bestrooi met (versgemalen) peper en verdeel de kaasblokjes erover.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g linzen in pot
50 g ongebrande hazelnoten
250 g kastanjechampignons
200 g verse sugarsnaps
150 g veldsla
8 el olijfolie citroen
3 takjes peterselie
200 g witte kaasblokjes
Dit heb je nodig
grillpan