Thaise kipnoedels met aubergine
bewaar
bewaar

Thaise kipnoedels met aubergine

Een pittig wokgerecht voor een Aziatisch avondje.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui. Snijd de kipfilet en aubergine in blokjes. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. beetgaar. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de kip toe en bak in 3 min. bruin.

Voeg de aubergine toe aan de kip en bak nog 4 min. Voeg de sperziebonen en woksaus toe en roerbak nog 1 min. Breng op smaak met peper.

Snijd de koriander grof. Verdeel de mie over kommen. Schep de kip en groenten erop en bestrooi met de koriander.

variatietipLiever vegetarisch? Vervang de kip dan door 360 g pittige tofu roerbakreepjes.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Thaise kipnoedels met aubergine

Een pittig wokgerecht voor een Aziatisch avondje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig