Huevos rancheros met witte kaas
De Mexicanen eten dit eigerecht met bonen elke ochtend: stevig begin van de dag!
Aan de slag
Doe de tomatenblokjes en salsasaus in een pan en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken. Verhit ondertussen in een andere pan de zwarte bonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng ondertussen in een pan een laag van 6 cm water tegen de kook aan. Bekleed de binnenkant van 4 kommetjes of kopjes royaal met vershoudfolie. Breek boven elk kommetje een ei en draai de folie dicht. Laat de foliepakketjes met eieren een voor een in het water zakken en pocheer de eieren 4 min. Neem met een schuimspaan uit de pan en verwijder de folie voorzichtig.
Verhit de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep er wat salsa, bonen en het ei op. Verkruimel de kaas erboven
Huevos rancheros met witte kaas
De Mexicanen eten dit eigerecht met bonen elke ochtend: stevig begin van de dag!
bijgerecht
null personen
390 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Doe de tomatenblokjes en salsasaus in een pan en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. zachtjes koken. Verhit ondertussen in een andere pan de zwarte bonen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Breng ondertussen in een pan een laag van 6 cm water tegen de kook aan. Bekleed de binnenkant van 4 kommetjes of kopjes royaal met vershoudfolie. Breek boven elk kommetje een ei en draai de folie dicht. Laat de foliepakketjes met eieren een voor een in het water zakken en pocheer de eieren 4 min. Neem met een schuimspaan uit de pan en verwijder de folie voorzichtig.
Verhit de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep er wat salsa, bonen en het ei op. Verkruimel de kaas erboven
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g tomatenblokjes
300 g salsasaus mild
400 g zwarte bonen
4 middelgrote eieren
4 meergranen tortillawraps
100 g witte kaas