Appeltaart met havermout en cranberry’s
bewaar
bewaar

Appeltaart met havermout en cranberry’s

Geen geraffineerde suikers toegevoegd. Honing en kaneel maken de bodem van deze appel-cranberrytaart heerlijk zoet.

15 min. bereiden / 45 min. oventijd

10 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 170 °C. Doe de bloem, havermout, olie, 125 g honing, het ei, 1 el kaneel en het zout in een kom. Mix in 3 min. tot een gelijkmatig deeg. Vet de taartvorm in met 2 tl olie.

Verdeel het deeg over de taartvorm zodat er een bodem met een opstaande rand ontstaat van een ½ cm dik. Verdeel de cranberry’s erover. Schil de appels, snijd ze in kwarten en verwijder de klokhuizen. Snijd de parten in stukjes en doe in een kom. Meng de rest van de honing en de rest van de kaneel erdoor en schep de appels in de taartvorm. Bak de taart in ca. 45 min. goudbruin en gaar. Laat afkoelen en serveer.

Suikervrije appeltaart met havermout en cranberry's

Instructievideo - 02:49 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appeltaart met havermout en cranberry’s

Geen geraffineerde suikers toegevoegd. Honing en kaneel maken de bodem van deze appel-cranberrytaart heerlijk zoet.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig