Appelmoes-ontbijtcake met havermout
bewaar
bewaar

Appelmoes-ontbijtcake met havermout

Warme cake met appel in de oven...met een beetje fantasie ruik je het nu al.

10 min. bereiden / 45 min. oventijd / 2 uur wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Bekleed de cakevorm met bakpapier.

Klop de eieren los en voeg de havermout, appelmoes, bakpoeder, kaneel en een snufje zout toe. Meng goed. Hak de pecannoten grof en voeg met de cranberry’s toe aan het beslag.

Schep het beslag in de cakevorm en bak de cake in ca. 45 min. in het midden van de oven gaar. Laat de cake in de vorm helemaal afkoelen.

bewaartipSnijd de cake in plakken, verpak elke plak afzonderlijk en bewaar in de vriezer. De cake blijft dan tot 3 maanden goed.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Appelmoes-ontbijtcake met havermout

Warme cake met appel in de oven...met een beetje fantasie ruik je het nu al.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig