Zomerse fruitsalade
De muntsuiker maakt dit gerecht nog frisser en zoeter. De balsamicoazijn haalt de smaak van het fruit op.
Aan de slag
Haal de blaadjes van de takjes munt en wrijf de helft van de muntblaadjes met de suiker fijn in de vijzel. Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
Meng het fruit in een grote schaal en schep de balsamicoazijn erdoor. Bestrooi de fruitsalade met de muntsuiker en schep voorzichtig om. Bestrooi met de rest van de muntblaadjes en serveer.
Zomerse fruitsalade
De muntsuiker maakt dit gerecht nog frisser en zoeter. De balsamicoazijn haalt de smaak van het fruit op.
brunch
null personen
125 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Haal de blaadjes van de takjes munt en wrijf de helft van de muntblaadjes met de suiker fijn in de vijzel. Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
Meng het fruit in een grote schaal en schep de balsamicoazijn erdoor. Bestrooi de fruitsalade met de muntsuiker en schep voorzichtig om. Bestrooi met de rest van de muntblaadjes en serveer.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
15 g verse munt
3 el kristalsuiker
250 g verse aardbeien
150 g verse blauwe bessen
150 g verse frambozen
120 g verse granaatappelpitjes
2 el witte balsamicoazijn
Dit heb je nodig
vijzel