Bami speciaal met gehakt
bewaar
bewaar

Bami speciaal met gehakt

Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ui grof. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Was en snijd prei in ringen en kastanjechampignons in plakjes. Schep de prei en champignons door het gehakt en bak nog 3 min.

Voeg de mix voor bami en water toe. Bak al omscheppend nog 1 min. Schep de mie door het gehaktmengsel en bak al omscheppend nog 1 min. Verdeel de bami over borden en serveer met de uitgelekte augurken of snijd de augurken in kleine blokjes en schep door de bami.

serveertipExtra fris: kleine blokjes augurk door de bami.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bami speciaal met gehakt

Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig