Bami speciaal met gehakt
Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ui grof. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Was en snijd prei in ringen en kastanjechampignons in plakjes. Schep de prei en champignons door het gehakt en bak nog 3 min.
Voeg de mix voor bami en water toe. Bak al omscheppend nog 1 min. Schep de mie door het gehaktmengsel en bak al omscheppend nog 1 min. Verdeel de bami over borden en serveer met de uitgelekte augurken of snijd de augurken in kleine blokjes en schep door de bami.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Bami speciaal met gehakt
Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ui grof. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Was en snijd prei in ringen en kastanjechampignons in plakjes. Schep de prei en champignons door het gehakt en bak nog 3 min.
Voeg de mix voor bami en water toe. Bak al omscheppend nog 1 min. Schep de mie door het gehaktmengsel en bak al omscheppend nog 1 min. Verdeel de bami over borden en serveer met de uitgelekte augurken of snijd de augurken in kleine blokjes en schep door de bami.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g mienestjes
1 ui
2 el traditionele olijfolie
300 g half-om-halfgehakt
2 preien
250 g kastanjechampignons
1 pakje mix voor bami speciaal
150 ml kraanwater
½ pot zoetzure augurk