Gehakt-satéschotel met sperziebonen
bewaar
bewaar

Gehakt-satéschotel met sperziebonen

Oosterse boontjes perfect gecombineerd met paprika, maïs en natuurlijk rijst.

20 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en breek ze in stukjes. Kook ze in ca. 5 min. beetgaar. Snipper de ui en snijd de paprika in stukjes.

Verhit de olie in een braadpan en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak rul. Bak de paprika ca. 1 min. mee. Maak de mix aan met het koude water en voeg toe aan gehaktmengsel. Breng het mengsel onder af en toe roeren aan de kook. Laat de maïs uitlekken. Voeg de sperziebonen en maïs toe aan het gehaktmengsel en laat ca. 2 min. doorkoken. Serveer met rijst.

combinatietipLekker met kant & klare satésaus

Sperziebonen schoonmaken

Instructievideo - 00:22 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakt-satéschotel met sperziebonen

Oosterse boontjes perfect gecombineerd met paprika, maïs en natuurlijk rijst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig