Burrata met geroosterde tomaat
Deze onweerstaanbare mozzarellasoort heeft een fluweelzachte vulling. Dit je echt moet proeven!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het brood en snijd 2 sneetjes per persoon. Halveer ze en rooster ze tijdens het voorverwarmen ca. 10 min in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Halveer ondertussen de romaatjes en leg met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi ze met het zeezout en besprenkel met 1/3 van de olie. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.
Leg ondertussen de ham en het brood op een grote serveerschaal. Haal de dilleblaadjes los van de takjes en strooi over de ham. Leg de burrata op de schaal erbij en besprenkel met de rest van de olie. Leg de romaatjes ook op de schaal en serveer.
Burrata met geroosterde tomaat
Deze onweerstaanbare mozzarellasoort heeft een fluweelzachte vulling. Dit je echt moet proeven!
voorgerecht
null personen
375 kcal
25 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de kapjes van het brood en snijd 2 sneetjes per persoon. Halveer ze en rooster ze tijdens het voorverwarmen ca. 10 min in de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen.
Halveer ondertussen de romaatjes en leg met de snijkant naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi ze met het zeezout en besprenkel met 1/3 van de olie. Rooster ca. 15 min. in het midden van de oven.
Leg ondertussen de ham en het brood op een grote serveerschaal. Haal de dilleblaadjes los van de takjes en strooi over de ham. Leg de burrata op de schaal erbij en besprenkel met de rest van de olie. Leg de romaatjes ook op de schaal en serveer.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 AH Liefde & Passie witbrood
250 g romaatjes
1 tl grof zeezout
1½ el extra vierge olijfolie
80 g serranoham
2 takjes diepvries dille
1 bol koelverse burrata kaas
Dit heb je nodig
bakpapier