Rabarbercrumble met muesli
Zachte, friszoete rabarber onder een crunchy laagje. Dat wil je de hele dag wel eten!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rabarber in stukken van 2 cm. Meng de rabarber met de jam in een steelpan en verwarm 5 min. op hoog vuur. Roer niet te veel. Schep het rabarbermengsel in de ingevette ovenschaal.
Meng de muesli met de pompoenpitten en pecannoten en verdeel over de rabarber. Verdeel de boter er in kleine blokjes over.
Bak ca. 20 min. in de oven.
Rabarber-mueslicrumble
Instructievideo - 01:19 min.
Rabarber bereiden
Instructievideo - 01:54 min.
Rabarbercrumble met muesli
Zachte, friszoete rabarber onder een crunchy laagje. Dat wil je de hele dag wel eten!
nagerecht
null personen
405 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rabarber in stukken van 2 cm. Meng de rabarber met de jam in een steelpan en verwarm 5 min. op hoog vuur. Roer niet te veel. Schep het rabarbermengsel in de ingevette ovenschaal.
Meng de muesli met de pompoenpitten en pecannoten en verdeel over de rabarber. Verdeel de boter er in kleine blokjes over.
Bak ca. 20 min. in de oven.
combinatietip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse rabarbers
200 g extra jam aardbei-rabarber
100 g krokante muesli noten
2 el pompoenpitten
50 g ongezouten pecannoten
20 g ongezouten roomboter
Dit heb je nodig
ovenschaal (15 x 20 cm)