Noedelsoep met asperges en noten
In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.
Aan de slag
Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.
Asperges schillen
Instructievideo - 00:45 min.
Noedelsoep met asperges en noten
In een handomdraai een Aziatische maaltijdsoep op tafel. Lekker slank en vol bite.
hoofdgerecht
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de groene asperges in stukjes van 3 cm. Snijd ook de paddenstoelen in stukjes. Verhit de olie in de wok. Bak de asperges al omscheppend 4 min. Voeg de paddenstoelen toe en bak nog 2 min. mee.
Schenk de bouillon in de wok en breng aan de kook. Voeg de noedels toe en verwarm nog 3 min.
Breng de soep op smaak met peper, de sojasaus en het limoensap. Schep de soep in kommen en bestrooi met de cashewnoten.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
350 g verse groene asperges
200 g paddenstoelen voor pasta
2 el roerbakolie
1½ l groentebouillon van tablet
300 g Amoy mix & wok noodles
50 ml sojasaus
3 el limoensap
50 g ongezouten cashewnoten