Naan met lamsworstjes en salade
Heel snel op tafel, broodjes met lamsworst en frisse salade.
Aan de slag
Snijd de ui in ringen en de koriander grof. Meng de spitskool, rauwkost, uienringen, yoghurt, koriander, peper en eventueel zout.
Verhit de grillpan. Gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar. Rooster ondertussen het naanbrood in een koekenpan zonder boter of olie tot het warm en knapperig is.
Snijd de naanbroden open en vul ze met wat salade en serveer met de lamsworstjes en mangochutney. Serveer de rest van de salade apart erbij.
Naan met lamsworstjes en salade
Heel snel op tafel, broodjes met lamsworst en frisse salade.
hoofdgerecht
null personen
730 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in ringen en de koriander grof. Meng de spitskool, rauwkost, uienringen, yoghurt, koriander, peper en eventueel zout.
Verhit de grillpan. Gril de worstjes in 8 min. bruin en gaar. Rooster ondertussen het naanbrood in een koekenpan zonder boter of olie tot het warm en knapperig is.
Snijd de naanbroden open en vul ze met wat salade en serveer met de lamsworstjes en mangochutney. Serveer de rest van de salade apart erbij.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
15 g verse koriander
300 g gesneden spitskool
150 g rauwkost pittige radijsmix
200 g Griekse stijl yoghurt
300 g lamsworstjes
4 Patak's naanbroden knoflook & koriander
3 el mangochutney
Dit heb je nodig
grillpan