Penne met tomaatjes & garnalen
bewaar
bewaar

Penne met tomaatjes & garnalen

Snel gerecht met volkorenpasta, anijsachtige venkel en zilte garnalen.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de venkel in dunne plakken. Verhit de olie in een hapjespan en bak de venkel 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomatensaus en visbouillon toe en breng aan de kook. Laat 5 min. op hoog vuur koken. Roer regelmatig.

Snijd ondertussen de romaatjes in partjes en de blaadjes van de peterselie fijn.

Giet de pasta af, schep samen met de tomaat, peterselie en garnalen door de saus en serveer.

variatietipEten er geen kinderen mee, dan kun je voor een fris accent de bouillon vervangen door 150 ml droge witte wijn.

Venkel snijden en bereiden

Instructievideo - 01:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Penne met tomaatjes & garnalen

Snel gerecht met volkorenpasta, anijsachtige venkel en zilte garnalen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig