Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
bewaar
bewaar

Pittige gnocchi-linzenschotel met worst

Door de worstjes te stoven in de saus blijven ze lekker mals.

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. rondom bruin aan. Snipper de ui en snijd alleen de blaadjes van de salie fijn. Schuif de worstjes aan de kant en fruit in de pan de salie met de ui 1 min. Voeg de tomatenblokjes en tabasco toe.

Stoof de worstjes in 10 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep na 5 min. de uitgelekte linzen door de tomatensaus en warm mee.

Giet de gnocchi af en schep door de linzen met worstjes. Voeg eventueel zout en extra tabasco toe.

combinatietipLekker met een frisse groene salade erbij.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pittige gnocchi-linzenschotel met worst

Door de worstjes te stoven in de saus blijven ze lekker mals.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig