Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
Door de worstjes te stoven in de saus blijven ze lekker mals.
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. rondom bruin aan. Snipper de ui en snijd alleen de blaadjes van de salie fijn. Schuif de worstjes aan de kant en fruit in de pan de salie met de ui 1 min. Voeg de tomatenblokjes en tabasco toe.
Stoof de worstjes in 10 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep na 5 min. de uitgelekte linzen door de tomatensaus en warm mee.
Giet de gnocchi af en schep door de linzen met worstjes. Voeg eventueel zout en extra tabasco toe.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pittige gnocchi-linzenschotel met worst
Door de worstjes te stoven in de saus blijven ze lekker mals.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een braadpan. Bak de worstjes in 3 min. rondom bruin aan. Snipper de ui en snijd alleen de blaadjes van de salie fijn. Schuif de worstjes aan de kant en fruit in de pan de salie met de ui 1 min. Voeg de tomatenblokjes en tabasco toe.
Stoof de worstjes in 10 min. gaar. Kook ondertussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep na 5 min. de uitgelekte linzen door de tomatensaus en warm mee.
Giet de gnocchi af en schep door de linzen met worstjes. Voeg eventueel zout en extra tabasco toe.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el traditionele olijfolie
270 g Catalaanse worstjes
1 ui
2 takjes verse salieblaadjes
400 g tomatenblokjes
2 tl tabasco
500 g gnocchi
400 g linzen in pot