Spinaziestamppot met geitenkaas
bewaar
bewaar

Spinaziestamppot met geitenkaas

Zo bijzonder proef je 'm zelden: met gedroogde tomaten en geitenkaas.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Was de spinazie en laat deze goed uitlekken. Kook de aardappelen in water met zout in 15 min. gaar. Snipper de ui. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de spinazie in porties toe en laat elke portie al omscheppend slinken. Giet overtollig vocht af. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter. Bak de geitenkaas in 4 min. aan beide kanten bruin en krokant.

Giet de aardappelen af, maar vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met voldoende kookvocht tot een grove puree. Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en hak de walnoten grof. Schep er de spinazie, tomaat, walnoten, tijm en peper door. Schep de spinaziestamppot op de borden. Leg de geitenkaas erop.

variatietipMeng voor een pittige stamppot de gesnipperde ui rauw door de aardappelpuree.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziestamppot met geitenkaas

Zo bijzonder proef je 'm zelden: met gedroogde tomaten en geitenkaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig