Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
Zo zie je tagliatelle niet vaak: met vegetarische worst én rucolasaus
Aan de slag
Maal de helft van rucola en de crème fraîche met de staafmixer of in de keukenmachine tot een saus. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de sugarsnaps beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van olie in een hapjespan en bak de worsten in 3 min. goudbruin. Neem de worsten uit de pan en snijd in plakjes van een 1/2 cm breed. Verwarm ondertussen de rucolasaus in het achtergebleven braadvet op middelhoog vuur.
Meng de worst, pasta en sugarsnaps erdoor. Neem van het vuur en meng de rest van de rucola en olie erdoor.
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
Zo zie je tagliatelle niet vaak: met vegetarische worst én rucolasaus
hoofdgerecht
null personen
735 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Maal de helft van rucola en de crème fraîche met de staafmixer of in de keukenmachine tot een saus. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook ondertussen de sugarsnaps beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de helft van olie in een hapjespan en bak de worsten in 3 min. goudbruin. Neem de worsten uit de pan en snijd in plakjes van een 1/2 cm breed. Verwarm ondertussen de rucolasaus in het achtergebleven braadvet op middelhoog vuur.
Meng de worst, pasta en sugarsnaps erdoor. Neem van het vuur en meng de rest van de rucola en olie erdoor.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
125 ml crème fraîche
125 g rucola
500 g diepvries sugarsnaps
350 g verse tagliatelle
210 g vegetarische braadworsten
4 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine